30 Aralık 2011 Cuma

Gerginliğe ve strese iyi gelen yiyecekler

Günümüz şartlarında stres ve gerginlik, hayatımızın bir parçası oldu malesef… Gerginliğe ve strese iyi gelecek yiyecekleri sunuyoruz sizlere…

Stres bir çok şeye sebep olmakta ve hayatımızı başlı başınca etkilemektedir.Kimi zaman stresten gözümüz hiçbir şey görmez kimi zaman da stres yüzünden birçok hata yapabiliriz.Peki ne yapmalıyız?Hemen hemen her yönden besinler hayatımızı kuşatmış şekildedir.Bu konuda da bazı besinler yiyerek stresten uzak durabilir hatta tamamen hayatımızdan atabiliriz.
İstemek ve uygulamak önemlidir.Badem, yoğurt c vitamini her zaman stresin azalmasına yardımcı olmaktadır.B vitamini çinko açısından zengin olup gergin ve sakin gün geçirmenize yardımcı olmaktadır. tahıllı ekmek ile ton balıklı sandviç protein dolu balık kan seviyenizi düzenlemekte ve kolesterolünüzü düşürmektedir.Balığın içinde bulunan omega 3 hem sindirim dostu olup hede sakinlik duygusu vermektedir.Çikolata çok yerde önerilmeye başlamış ve araştırıldıkça bol yenilen bir yiyecek olmuştur.Çikolata bir konuya odaklanmayı ve motivasyonu çoğaltmaktadır.

9 Aralık 2011 Cuma

Diyet yapmadan fazla kilolardan kurtulmanın 12 yolu!

Fit bir vücut için yapmanız gereken tek şey; 'yeterli' ve 'dengeli' beslenmek! Üstelik aç kalmadan ve sıkıcı listelere bağlı yaşamadan!

Fazla kilolarınızdan kurtulmanın vakti geldi! Siz de fit bir vücudun hayalini kuruyor, ancak diyetlerle bir türlü baş edemiyor musunuz? Telaşlanmayın, çünkü ideal kilonuza kavuşmanız için ağır ve sıkıcı diyetlere ihtiyacınız olmayacak. Fit bir vücut için yapmanız gereken tek şey; ‘yeterli’ ve ‘dengeli” beslenmek! Üstelik aç kalmadan, sıkıcı listelere bağlı yaşamadan!


1 Aralık 2011 Perşembe

Yılların Eskitemediği Süperstar ile Modaya Dair!

Genç kızlara taş çıkartan duruşuyla Ajda Pekkan, Twist için hazırladığı yepyeni 2011 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile karşımızda.

Bu özel koleksiyonun bir öncekinden farkı, internetten de satın alınabiliyor olması... Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren alışveriş sitesi 1V1Y.COM, Ajda Pekkan for Twist Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu internette modaseverlerle buluşturan tek adres olarak dikkatleri üzerine çekiyor.