27 Mart 2012 Salı

İpekyol'un Yepyeni Ayakkabılarıyla Tarzınızı Tamamlayın!

2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonları mağazaları renklendirmeye başlarken bu sezon İpekyol’un çok özel bir süprizi oldu.

Kendi tarzını yaratan şık ve modern İpekyol kadınları, giyimlerindeki tasarım ve kalitenin tamamlayıcısı olacak yepyeni İpekyol ayakkabı koleksiyonuyla buluşuyor.

Koleksiyon onlarca renk ve desenle yorumlanırken; Business, Smart Trendy, Smart Casual ve Elegant temalarıyla tüm zevklere hitap edecek gibi.

16 Mart 2012 Cuma

1 Haftada Nasıl 5 Kilo Verdim?

Öncelikle diyet yapıyorum psikolojisine asla girmeyin.Beğendiğiniz ünlülerin ve güzel kadınların fotoğraflarına bakın.. Onlardan birinin fotoğrafını buzdolabınızın üstüne ya da görünen bir yere asabilirsiniz. Asla boyunuzu yüzünüzü ve güzel görünmediğinizi düşünmeyin. Zayıflayınca cazibeli olacağınızı bilin.
Dünyaca ünlü pek çok yıldız (aralarında sütun gibi bacakları olmayan, kalçaları geniş göğüsleri küçük ya da çok iri olan yüzünde asimetrisi olan ama güzel olarak adledilen ) çok kadın var onların ortak özelliği kendilerine güvenmeleri ve bakmaları.

10 Mart 2012 Cumartesi

Göbek Eritmenin Yolları

• Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar.

• Sık sık küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın.

6 Mart 2012 Salı

DAHA AZ YEMEK YEMENİN 7 YOLU

Yıllarca kilo vermek için uğraşıp veremiyorsanız, sizlere sevindirici bir haberimiz var. uzmanlar, kilo vermenin gerçek sırrını açıkladı.
Askmen isimli internet sitesinde yer alan habere göre, kilo vermek için diyet yapmanıza gerek yok. Kilo vermenin gerçek sırrı daha az yemek yemekte gizli. Tek ihtiyacınız olan daha az ve makul oranlarda yiyerek porsiyonlarınızı kontrol altına almanız.