23 Şubat 2013 Cumartesi

Ender Saraç göbek eriten diyet


Ender Saraç göbek eriten diyet

Doktor Ender Saraç pek çok kadının ortak derdi olan göbek yağlarını eritmek için özel bir diyet programı öneriyor.

Ender Saraç diyor ki: "Eğer göbeğiniz, basenleriniz gibi belli bir bölgenizi zayıflatmak istiyorsanız, fakat bu konuda başarılı olamıyorsanız sakın umutsuzluğa kapılmayın.


Belirli bölgelerden zayıflamayı ancak özel diyetler uygulayarak gerçekleştirmeniz mümkün.

Ben size 3 haftada, özellikle göbek ve bel bölgenizden incelmenizi de sağlayacak özel bir program açıklıyorum.

Göbek eriten diyet

Ancak öncelikle şu noktayı belirtelim ki; yalnız diyet yaparak bölgesel zayıflamayı tam anlamıyla gerçekleştiremezsiniz.

göbek eriten diyet ile birlikte özel egzersiz ve bazı özel bitkisel mönüler gerekmektedir.

Bu programı üç hafta uyguladığınızda 21'inci günün sonunda vücudunuzdaki müthiş incelmeyi hayretle göreceksiniz.

göbek eriten diyet

Mekik hareketi

Dizleriniz bitişik ve ayaklarınız birbirine paralel olacak biçimde tabanlarınız yeri gösterirken iki elinizi ensenize koyarak hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketler ile karnınız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer defa bu hareketi yapın.

Bu hareket özellikle karın bölgenizdeki kasları güçendirir, yağ dokusunu harekete geçirerek yağların yanmasına yardım eder.

Sopalı hareket

Sopalı harekette de bir sopayı ense kökünüze alarak iki elinizi geçirin. Ayaklarınızı yere sağlam basarak süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek bir kaç dakikada bu hareketleri yapın. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlamaktadır.

Bel kasları için mekik

Bir taraftaki kolunuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizinize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketler ile yakınlaştırmaya çalışın. Bu hareketi de birk aç dakika dayanabildiğiniz kadar yapmaya gayret edin. Daha sonra diğer taraftaki ayağınızı ve kolunuzu değiştirin. Bu hareket karnınızın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlı olacaktır.

Haftanın tek günlerinde bunları yiyin (diğer günler serbest)

örnek olarak Ayın 1 inde, 3 ünde, 5 inde, 7 sinde, 9 unda vb.

Kalkar kalkmaz: Bir su bardağı ılık ballı-limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon koyun).

Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından yukarda anlatıldığı gibi 15-20 dakika spor.

Duş: Ham ipek kese ya da kabak lifiyle 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.

Kahvaltı: bir adet kabuklu yeşil elma, bir adet sert şeftali

Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle: bir porsiyon derisiz ızgara tavuk, bol rokalı ve taze soğanlı yeşil salata.

Ara (saat 15.00): 3-4 adet yulaflı bisküvi.

Ara (saat 17.30): bir adet yeşil elma.

Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), bir dilim tam buğday ekmeği, mevsim salatası.

Gece: Bir su bardağı şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar
- Kolalı, şekerli içecekler
- Kızartma
- Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
- Alkol (özellikle bira)
- Beyaz un
- Beyaz şeker
- Doğum kontrol hapları
- Aşırı gündüz uykusu
- Çikolata
- Yağlı çerezler
- Cips

Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin

Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak.

Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam yemeği mümkün olduğunca erken yenilecek.

Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

17 Şubat 2013 Pazar

formula 7 zayıflama hapı - Ender saraç

Dr Ender Saraç sağlıklı ve kolay zayıflamak için formula 7 zayıflama hapını kullanmanızı tavsiye ediyor. formula 7 zayıflama hapı içeriğindeki 7 şialı bitki ile kolay zayıflama konusunda yardımcı oluyor. Kilo kontrolü Ruh ve beden sağlığınız için özen göstermeniz gereken en temel öğelerden birisidir. Pek çok hastalığın temelinde kilo düzensizliği ana etmen olmaktadır. Değişen ve gelişen yaşam şekli ile birlikte beslenme tarzlarının da değişmesi ve bununla beraber fiziksel aktivitenin de giderek azalması sonucunda kilo kontrolü her geçen gün zorlaşmakta. Kilo kontrolü için en temel öğeler spor ve düzenli beslenmedir. Bu ögelerin yanısıra değişik çeşitte takviyeler ile kilo kontrolü desteklenebilir. formula 7 zayıflama hapı'nın içeriğinde : 2

14 Şubat 2013 Perşembe

Gelin adaylarına müjde | Gelinlik Diyeti

Gelinlik diyetinin en önemli özelliği, çok kısa sürede hızlı kilo verdirmesidir. Gelinlik diyetini uygulayarak 10 günde 10 kilo vermek mümkün. Toplamda 24 günlük bir diyetin sonunda, vücuttan %10 oranında yağ atılıyor. Diyeti ilk olarak İtalyan bir doktor keşfetti. İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya ve Amerika’dan sonra gelinlik diyeti şimdi de Türkiye’de. Burundan içeriye ilerletilen bir boru sayesinde vücuda özel bir sıvı aktarılıyor. Küçük bir borudan besleniyorsunuz. Bu boru küçük bir bantla yüze tutturulabiliyor ve günlük aktivitelerinizde hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Pompa sistemi, vücut içerisine gerekli olan protein sıvısını aktarıyor ve gerekli

10 Şubat 2013 Pazar

Çörek otunun faydaları

Çörek otunun faydaları Vücudumuz doğası gereği, doymamış yağ asitlerini üretemediğinden bu yağ asitlerini dışarıdan karşılamak zorundadır. Bir gram çörekotu yağı da bu açıdan bir günlük ihtiyacımızı karşılamak için yeterlidir. Çörek otunun diğer etkileri • Çörek otunda bulunan nigellon ve alfa-pinen gibi eterli yağlar, solunum borusunun genişleyip krampların giderilmesini sağlar. Ayrıca öksürüğü hafifletir. İltihap giderici, ağrı dindirici ve idrar söktürücü etkileri de mevcuttur. Düzenli kullanımda kan şekerini düşürücü etkisi vardır. • İçeriğinde bulunan B1, B2 ve B6 vitaminleri, pek çok enzimin üretiminde önemli rol oynar. Çünkü bunlar, savunma ablukalarını yok edip boyun altı bezini ve dolayısıyla da savunma sistemini güçlendirir. Folasidi vitamini ise, kalp ve tansiyon problemlerinin oluşma riskini en aza indirger. Bununla birlikte hücre yenilenmesinde de gereklidir. • Beta karotin, A, E ve C vitamini, selen gibi antioksitler vücudun savunma sistemini destekler. ayrıca içeriğinde bulunan selen, zehirli maddelerin vücuttan atmasında destek olur. Çörek otunun faydaları: Bu

1 Şubat 2013 Cuma

Narın faydaları

Nar ve narın faydaları Nar taneleri ve suyu pek çok derdin devasıdır. Yaz mevsiminde serin meyve suyu veya ferahlatıcı bir kokteyl olarak tüketilen nar, sağlık bakımından da özellikle kış mevsiminde bol bol tüketilmesi gereken bir meyvedir. Narın insan sağlığına olan faydalarını saymakla bitirmek mümkün değil. Adeta bir ´ilaç´, hatta antibiyotik olan nar, özellikle bağışıklık sistemini güçlendirerek pek çok hastalıktan koruyor. İçerdiği bazı maddelerle kolesterol ve şekeri de dengeleyen nar, kalp sağlığını koruduğu gibi, kanser hücrelerinin de gelişmesini engelliyor.´ Latince adı ´Punica Granatum´ olan nar, özellikle içerdiği antioksidanlar sayesinde vücudun savunma sistemini güçlendiriyor. 10 bardak yeşil çaya ve 4 bardak kızılcık suyuna eşdeğer antioksidan Yapılan araştırmalarda nar suyunun cilt kanserine ve erkeklerde prostat kanserine karşı koruyucu etkisinin görülmüştür. Kış mevsiminde portakal, mandalina ve limonun yanı sıra narı da taze şekilde veya suyunu sıkarak tüketmek son derece önemli. Narın en önemli özelliklerinden biri de genel damar sağlığını,