14 Ağustos 2013 Çarşamba

Annelerin Bir Numaralı Yardımcısı: Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendiller


Özellikle küçük bebeği olan annelerin en büyük sorunlarından biri, bebeğin küçücük çamaşırları makineyi tam doldurmadan makineyi çalıştırmak zorunda kalmaktır. Hele renkli ve beyazları ayrı ayrı yıkamak zorunda kaldığınızda, makine iki kez neredeyse boş olarak çalışır. Dr. Beckmann renk koruyucu mendiller sayesinde renkli ve beyaz çamaşırları ayrı ayrı yıkamaya gerek kalmıyor, böylece hem zamandan hem deterjandan hem paradan hem de enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Dr.Beckmann 100 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren bir Alman firmasıdır. Özellikle leke kimyasında uzmanlaşmıştır. Başta İngiltere, Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere pek çok ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir. %100 Alman üretimi olan Dr. Beckmann renk koruyucu mendillerin yaygın bir dağıtım ağı bulunmaktadır. Tüm Migros, Carrefour, Real, Metro, Gratis, Kiler, Özdilek, Çetinkaya, Şaypa, Pehlivanoğlu, Kipa lokal zincirlerde bulunabilir. 12’li ve 24’lü paketler halinde satılan bu ürün, ayrıca online satış sitesi www.cosmofresh.com adresinden satın alınabilir. Uygun fiyatı ve kolay erişilebilirliği sayesinde annelerin bir numaralı yardımcısı olmaya aday bir üründür.

Dr. Beckmann renk koruyucu mendili, küçük kızımın ayrı ayrı yıkandığında makineyi doldurmaya yetmeyen renkli ve beyaz çamaşırlarını birlikte yıkayarak denedim. Sonuç memnuniyet vericiydi. Yıkanması her zaman sorun yaratan kırmızı elbisesi bu kez hiçbir giysisini boyamadı. Üstelik bembeyaz bodylerle birlikte yıkandığı halde…

Makinemi iki kez çalıştırmama gerek kalmayınca, hem çocuklarımla geçireceğim zamanım, hem iki yıkama için harcanacak su ve elektrik hem de geri kalan işlerime harcayacak enerjim bana kaldı.

Bu içerik birannedogdu.blogspot.com tarafından hazırlanmıştır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.