25 Eylül 2014 Perşembe

Yeni keşfim: Domestos 7'li püskürtme sistemi

Günün ev hanımı postundan herkese merhaba!
Üniversiteden bu yana temizlik dolabımın kralı olan yoğun kıvamlı Domestos ailesi bugün yeni ürünleri ile karşımızda. Domestos 7’li püskürtme sistemi ürünü iki yeni parfüm seçeneği Yaz Güneşi ve Fırtına Gücü ile 5 günlük temizlik tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum;
1. 7 delikli püskürtme başlığı ile lavabo, fayans, tuvaletlerde geniş bir alana kolayca yayılıyor ki bu hijyen açısından güvenilir ve çok daha rahat bir temizliğe yol açıyor.
2. Tuvaletin en ulaşılmaz köşelerine tek tur ile ulaşabiliyor ve mikropları saklandıkları yerlerde bile bulup öldürüyor.
3. Fayans aralarındaki küfleri en iyi şekilde çıkardı.
4. Tahmin edilenden daha çok mikro organizmada etkili olduğu için yerleri temizlerken de 1 lt suyun içine yarım kapak kadar katıyorum. Böylece kullanım açısından da ekonomi sağlamış oluyorum.
Üründen ve kapağının verdiği faydadan maksimum yararlanabilmek için ürünü klozet gibi yada duvar gibi dikey yüzeylere kullanmanızı öneririm. Bu şekilde erişimi zor olan yerlere kolayca ulaşabilir ve gizlenen mikropları da öldürebilirsiniz. Unutmayın her mikrop bir gün Domestos'u tadacaktır.
Hijyenle kalın,
Sevgiler,
İçerik: wantthefashion.blogspot.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.