26 Mart 2013 Salı

Selahattin Dönmez-Metabolizmayı Hızlandıran Bitki Çayı


Metabolizma yavaşlayınca kilo alımı kaçınılmaz bir gerçek.
Metabolizma hızı ile kilo alımı arasındaki alakayı şu biçimde ifade edebiliriz. Metabolizmanın çalışması yavaşladığında çok kolaylıkla kilo alınır, hızlı çalıştığında ise, çok kolaylıkla istediğimiz kiloya erişebiliriz.
Ünlü diyetisyen Selahattin Dönmez, metabolizma hızını artıracak, ve istediği kiloya kavuşmanızı sağlayacak bir formül öneriyor.
Selahattin Dönmez’den Metabolizmayı Hızlandıran ve Zayıflamaya Yardımcı olan Formül:

21 Mart 2013 Perşembe

Dukan Diyeti Listesi


Dukan Diyeti Listesi ve Dukan Diyeti Evreleri

1. Aşama: .Bu evrede sadece protein bazlı beslenilir. ( balık, yağsız süt mamüleri, et)
2. Aşama: Sırasıyla önce sebze sonra protein günleri uygulanır. Sadece “protein günleri”. Sebze belirlenen günlerde sınırsız olrak tüketilebilir.
3. Aşama: Her gün protein ve sebze tüketilir ama bu sürede çok abartmamak kaydı ile meyve de tüketilir. Çok istenilmesi halinde üç dilim kepekli ekmek ve bir miktar peynir yenebilir. Bunlarla birlikte bir hafta içerisinde 1 veya 2 günü karbonhidrat bazlı beslenilebilir. ( unlu mamüller ve makarna vb.). Bir ay içerinde 2 gün kendinizi serbest bırakıp, çok abartmamk kaydı ile istenilen yiyecekler tüketilip, bünyeniz rahatlatılabilir.
4. Aşama: Haftanın belirlenen bir gününde sadece protein bazlı beslenilmelidir. Bunun dışındaki günlerde yağlı besin tüketimi haricinde istenilen yemekler yenilebilir.

Dukan Diyeti Listesi ve Kuralları

17 Mart 2013 Pazar

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu’nun Zayıflatan Lahana Maydanoz Limon Kürü

Şifalı bitkiler deyince akla ilk gelen isim Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu’dur.Günümüzde Saraçoğlu’nun kürleri Amerika’da yayınlanan şifalı bitki kitaplarında referans olarak gösterilmektedir. Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu, her yerde kolayca bulunabilen şifalı bitki ve sebzelerle gerçekleştirilen mucizevi kürlerin tariflerini insanlığın hizmetine sunmuştur.Katıldığı pek çok televizyon programında, sağlıklı kilo vermek için beyaz lahana, maydanoz ve limon kürünün tarifi veren Saraçoğlu, bu kürü uygulayanların çok başarılı neticeler aldığını söylemiştir. İşte ; Milliyet gazetesinin ekinde yer alan, Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun Sağlıklı Zayıflama Kürü. Sağlıklı Zayıflamak İçin Beyaz Lahana – Maydanoz – Limon Kürü Kürleri uygulamadan

13 Mart 2013 Çarşamba

Gürkan Kubilay Solusitan Yağ Eriten Toz


Uzman doktor Gürkan Kubilay  Ayşe & Alişan TV programında yağları eriten SOLUSiTAN içerikli tozun tanıtımını yaptı. SOLUSiTAN içerikli karışım Linetabs tarafından satışa sunuluyor…

SOLUSITAN®NEDİR?
SOLUSITAN tıpkı bir sünger gibi yağ moleküllerini yemeğinizden emer. Yağla birlikte, SOLUSITAN bir kütle oluşturur. Bu olağan fiber bileşen, vücudunuz tarafından sindirilmez! Normalde göbek çevreniz, kalçalarınız ya da baldırlarınızda depolanacak olan yağ ile beraber vücudunuzdan doğal yollarla atılır.
LineaTabs, daha önce kullandığınız zayıflama ve kilo kontrolü ürünlerinden tamamen farklıdır. LineaTabs ile eski metotlardaki gibi ayrı ayrı alışveriş listeleri hazırlamak, kalori hesaplamak ve fazla kilolarınız yüzünden kendinizi kötü hissetmek gibi problemlere veda edeceksiniz.
Şimdi LineaTabs ile suçluluk duygusu olmadan yemeğinizin zevkinii çıkarma zamanı! Avrupa’da sağlıklı zayıflama ve doğru kiloda kalmanın en akıllı ve modern yolu olarak kabul edilen Lineatabs‘ın, günlük öğünlerinizden yağı güvenlice çıkardığı klinik araştırmalarla da kanıtlanmıştır.
Öğünleriniz ile kullandığınızda sizin de hayret edeceğinizi garanti ediyoruz! Lineatabs‘a bir kez alıştıktan sonra onsuz dışarıya çıkamayacaksınız.
Çantanıza kolayca sığan, pratik, hayatı kolaylaştıran yeni lifestyle ürününüz Lineatabs ile kilo almadan yemek yemenin zevkini yaşayacaksınız.

8 Mart 2013 Cuma

Düz karın için egzersizler

DÜZ BIR KARIN IÇIN EGZERSIZLER Kısa tişörtünüzün altından çıkması mümkün katlı göbeğinizden kurtulmak mı istiyorsunuz? Buradaki egzersizler, karın çevresinde bulunan farklı kaslarınızı çalıştırmaya yönelik egzersizlerdir. Buradaki hareketleri, haftada 4 kere, 15 tekrarı içeren 2'şer set halinde yapmalısınız. Çalışmalarınızı zorlaştırmak ve daha etkili bir netice elde etmek için; her hafta fazladan bir set ilave edin veya 1. , 2. ve 4. hareketleri bir ağırlıkla yapın. Bununla beraber eğer beslenmenize de dikkat eder ve haftada 3 kez, en az 30 'ar dakikalık kardiyo programlarına da katılırsanız, 1 veya 1,5 ayda sonuç almaya

4 Mart 2013 Pazartesi

Angelina Jolie’nin Diyeti. Sarmısak Çayı Diyeti: Ender Saraç.

Angelina Jolie’ nin doğumunun hemen ardından Sarmısak çayı diyeti ile 11 kilo vermesi insanların tamamını şaşırttı. Bu diyetin ünlü diyetisyen Ender Saraç Sarmısak çayı olduğunu açıkladı. Bu çay sağlıklı zayıflama için yapılan doğal bir çaydır. Kullanılan malzemeler: 1. Taze zencefil. 2. 2 diş sarmısak. 3. 2 çay kaşığı limon suyu. 4. 2 çay kaşığı bal Sarmısak çayı nasıl yapılır? Ufak taze bir zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla