13 Mart 2013 Çarşamba

Gürkan Kubilay Solusitan Yağ Eriten Toz


Uzman doktor Gürkan Kubilay  Ayşe & Alişan TV programında yağları eriten SOLUSiTAN içerikli tozun tanıtımını yaptı. SOLUSiTAN içerikli karışım Linetabs tarafından satışa sunuluyor…

SOLUSITAN®NEDİR?
SOLUSITAN tıpkı bir sünger gibi yağ moleküllerini yemeğinizden emer. Yağla birlikte, SOLUSITAN bir kütle oluşturur. Bu olağan fiber bileşen, vücudunuz tarafından sindirilmez! Normalde göbek çevreniz, kalçalarınız ya da baldırlarınızda depolanacak olan yağ ile beraber vücudunuzdan doğal yollarla atılır.
LineaTabs, daha önce kullandığınız zayıflama ve kilo kontrolü ürünlerinden tamamen farklıdır. LineaTabs ile eski metotlardaki gibi ayrı ayrı alışveriş listeleri hazırlamak, kalori hesaplamak ve fazla kilolarınız yüzünden kendinizi kötü hissetmek gibi problemlere veda edeceksiniz.
Şimdi LineaTabs ile suçluluk duygusu olmadan yemeğinizin zevkinii çıkarma zamanı! Avrupa’da sağlıklı zayıflama ve doğru kiloda kalmanın en akıllı ve modern yolu olarak kabul edilen Lineatabs‘ın, günlük öğünlerinizden yağı güvenlice çıkardığı klinik araştırmalarla da kanıtlanmıştır.
Öğünleriniz ile kullandığınızda sizin de hayret edeceğinizi garanti ediyoruz! Lineatabs‘a bir kez alıştıktan sonra onsuz dışarıya çıkamayacaksınız.
Çantanıza kolayca sığan, pratik, hayatı kolaylaştıran yeni lifestyle ürününüz Lineatabs ile kilo almadan yemek yemenin zevkini yaşayacaksınız.


Solusitan nasıl kullanılır?
Yağlı yemek yiyeceğiniz öğünde 1 adet LineaTabs efervesan tablet kullanın.• Solusitan Tableti 1 su bardağı soğuk suya koyun,• Solusitan Efervesan tabletin suda tamamen erimesi için bekleyin,• Yemektenden önce veya yemek yerken için.SOLUSITAN, son teknoloji, doğal Poly-D-Glucosamine ve diğer aktif içeriklerden oluşan, çözünebilen bir lif karışımıdır.
SOLUSITAN‘ın hammaddesi piyasadaki diğer Poly-D-Glucosamine bazlı ürünlerin aksine kokusuz ve tatsız olması için üretilmiştir.Poly-D-Glucosamine; karides, ıstakoz ve yengeç gibi kabuklu deniz canlılarının dış iskeletinden elde edilen bir polisakkarit olan kitinden üretilir.
Poly-D-Glucosamine yağ moleküllerini sindirim sistemine girmeden kendine bağlayan bir diyet lifidir.
Poly-D-Glucosamine yağ moleküllerini tuzağa düşürerek bir süngerin suyu emdiği gibi emerek sindirim sistemi tarafından özümsenmesini engeller.
Bu da Poly-D-Glucosamine’in, yemeklerin içinde doğal olarak bulunan yağın önemli bölümünü emerek kan dolaşımınıza karışmasını engeller dolayısı ile kilo almanızı engeller.
Yan Etkileri: SOLUSITAN deniz kabuklularının dış kabuklarından üretildiği için deniz kabuklarına allerjisi olan kişilerin kullanması zararlıdır. Buna ek olarak hamile veya emzirme döneminde olan kadınların kullanmaması gerekmektedir. Fakat diyabet hastası iseniz Linetabs kullanmadan önce doktorunuza başvurunuz. Kolesterol için ilaç kullanıyorsanızda doktorunuza başvurunuz.
Zararları :Yukarıda bahsedilen yan etkilerinin dışında klinik olarak bulunmuş hiç bir zararı yoktur. Çünkü SOLUSITAN‘ınana fikri yağları kendine bağlayıp vucuttan dışarı atılmasıdır. Yani sindirim sisteminize karışmaz.


0 yorum:

Yorum Gönder